Top

Werken Bij Charlie’s

 / Werken Bij Charlie’s

Werken Bij Charlie’s

Stap binnen in de avontuurlijke wereld van Bij Charlie’s, dé nieuwste horeca hotspot op Leisurepark Roosendaal. Kom jij deel uit te maken van ons jonge, gedreven team dat de gastronomische lat steeds hoger legt? Bij Charlie’s gaat het niet alleen om eten, maar om een ervaring. En dat begint bij Charlie’s Crew – een team dat gedreven is door passie, creativiteit en een onstilbare honger naar succes.

Wanneer je kiest om Bij Charlie’s te werken, kies je voor veel meer dan alleen een baan; je kiest voor een avontuur. Onze dynamische omgeving biedt kansen voor groei en ontwikkeling. Of je nu al jarenlange ervaring hebt of net begint aan je horecacarrière, Bij Charlie’s bieden we je de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor gastvrijheid te laten groeien.

Op deze pagina ontdek je al onze openstaande vacatures, maar we staan ook open voor open sollicitaties van enthousiaste individuen die geloven dat ze ons team kunnen versterken. Als je houdt van uitdagingen, teamwork en de smaak van succes, dan ben je Bij Charlie’s aan het juiste adres.

Klaar om deel uit te maken van ons avontuur? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons jouw open sollicitatie. Charlie’s Crew wacht op jou om samen iets bijzonders te creëren. Welkom bij de familie!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Zelfstandig werkend kok

Twee koks aan het werk in de keuken

Of je nu al jaren ervaring hebt als kok of nog maar net begint? Als jij weet hoe je de gasten kan verrassen met jouw kookkunsten. Dan is Bij Charlie’s dé plek voor jou!

Bekijk deze vacature

Medewerker bediening

Barista

Je bent als medewerker bediening het gezicht van Bij Charlie’s. Jij bent het stralende gezicht en dankzij jou voelen onze gasten zich welkom. Je bent gastvrij en ziet wat onze gasten nodig hebben.

Bekijk deze vacature

Bijbaan bediening

Restaurant met tafel mensen

Werken in de horeca is geen dag hetzelfde. Jouw taken zijn afhankelijk van de drukte in het restaurant en van je shift. Een ideale (bij)baan voor als je nog niet helemaal weet wat je leuk vindt en/of waar je goed in bent.

Bekijk deze vacature

Open sollicitatie

Wil jij ons team komen versterken maar zit er geen passende vacature voor je bij? Dan komen we toch graag met je in contact. Er is namelijk altijd een passende oplossing. Stuur een mail naar info@bijcharlies.nl