Top

Over ons

 / Over ons

Over ons

Bij Charlie’s heeft in november 2023 zijn deuren geopend in het markante gebouw van Indoor Skydive Roosendaal. Maar voordat wij hier kwamen heeft het restaurant lange tijd leeggestaan. Indoor Skydive wilde graag de skydive-ervaring weer compleet maken met een horeca gedeelte. Maar er was nog een wens: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En zo begon onze reis.

In de geest van maatschappelijk verantwoord ondernemen sloeg SnowWorld de handen ineen met Stichting Iedereen Werkt. Deze stichting creëert werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit was het startpunt voor Bij Charlie’s: niet alleen een restaurant met adventure, maar ook een nieuwe werkplek voor de stichting. Win-win.

Als je Bij Charlie’s binnenstapt, word je meteen omarmd door de vliegsfeer. Een promiment vliegtuig in het midden van ons restaurant is een echte eyecatcher van de ruimte. Het voormalige restaurant op deze locatie werd ‘Bravo’ genoemd, maar wij besloten om de fakkel over te nemen, zoals in het NATO Alfabet, waar ‘Charlie’ volgt op ‘Bravo’. Om te benadrukken dat iedereen zich hier thuis kan voelen, hebben we het woord ‘Bij’ toegevoegd aan de naam.

Stap je bij ons aan boord om nieuwe herinneringen te maken en avonturen te beleven?

Charlie’s Crew

Pand Bij Charlie's Roosendaal

Bij ons komen eten?

Gezellig lunchen of dineren Bij Charlie’s? Reserveer alvast je tafeltje! Zo weet je zeker dat je bij ons terecht kunt.

Reserveer een tafel