Top

Bijbaan bediening

 / Bijbaan bediening

Bijbaan bediening

Werken Bij Charlie’s is geen dag hetzelfde. Je bent medewerker bediening, verkoper en gastheer/gastvrouw ineen! Jouw taken zijn afhankelijk van de drukte in het restaurant en van je shift. Een ideale (bij)baan voor als je nog niet helemaal weet wat je leuk vindt en/of waar je goed in bent. Wij zoeken samen het leukste voor jou uit.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De ene dag start je met een opstartlijst en open je samen met je collega’s Bij Charlie’s en de andere dag val je binnen tijdens lunchtijd en neem je direct bestellingen op. Achter de bar maak je alle warme en koude dranken klaar voor de gasten. Of loop mee in de bediening en breng de gerechten van de keuken naar de tafels. Ondanks de gevarieerde taken loopt er zeker een rode lijn in je werk. Samen met jouw collega’s zorg je er namelijk voor dan onze gasten zich thuis voelen en maak je het bezoek onvergetelijk.

Wat wij bieden:

  • Werken in het nieuwste restaurant van Roosendaal;
  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Leuke collega’s, een team dat er voor elkaar is en geen idee te gek vindt.

Wat wij zoeken:

  • Een enthousiaste collega, die gastvrij is en overzicht kan behouden, ook als het druk is;
  • Weinig of geen ervaring in de horeca? Geen probleem, als jij de juist eigenschappen in huis hebt en graag wilt leren ben je bij ons welkom. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer verantwoordelijkheid je al snel gaat krijgen.
  • Je bent leergierig, gemotiveerd en een teamspeler;
  • Je bent minimaal 16 jaar op je eerste werkdag;
  • Flexibel inzetbaar, inclusief weekenden en feestdagen.

Wie is Bij Charlie’s
Bij Charlie’s is een restaurant waar lekker eten en adventure elkaar ontmoeten. Iedereen voelt zich welkom Bij Charlie’s. Of je nu met de hele familie komt, met je vrienden of samen met je collega’s. Iedereen heeft het naar zijn zin Bij Charlie’s. De menukaart van Bij Charlie’s is geïnspireerd op de gerechten rondom de wereld waar voor iedere smaak iets te kiezen is.

Stichting Iedereen Werkt
Bij Charlie’s is ook een werkplek van Stichting Iedereen Werkt. Het doel van deze stichting is om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het uitvoeren van echt werk. Op basis van dagbesteding bieden wij dus jong volwassenen de kans om werkervaring op te doen en zo te participeren in de samenleving. Onze enthousiaste jongeren werken in de keuken, de bediening of zorgen ervoor dat onze Adventure Golf netjes wordt onderhouden.

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen!

Neem contact met ons op via info@bijcharlies.nl en wie weet sta jij binnenkort in ons gloednieuwe restaurant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.