Top

Interieur restaurant Bij Charlie's in Roosendaal
Interieur Bij Charlie's
Cocktails

Bij Charlie’s

Restaurant Bij Charlie’s is een unieke plek in Roosendaal waar lekker eten en adventure elkaar ontmoeten. Bij ons voelt iedereen zich thuis. Of je nu met je hele familie komt, samen met je vrienden of met je collega’s. Samen genieten jullie van de lekkerste wereldgerechten of van een avontuurlijk potje minigolf.

BEKIJK MENUKAART

Charlie’s Adventure Golf

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur met Piloot Charlie? Kom dan naar Charlie’s Adventure Golf! Probeer samen de spannende en gekke obstakels te overwinnen, terwijl Charlie je meeneemt op zijn avontuur op het verlaten vliegveld Bravo. Probeer in zo weinig mogelijk beurten de 15-holes af te maken en win het spel! Maar pas op, misschien is het vliegveld niet zo verlaten als het lijkt.

Charlie’s Adventure Golf is geschikt voor alle leeftijden, dus het perfecte uitje voor het hele gezin. Zelfs de kleinsten van de groep hebben net zo veel plezier als opa of oma. Adventure Golf kun je het hele jaar spelen van dinsdag t/m zondag.

Activiteit boeken

Groepen en feesten

Bij Charlie’s is de plek voor adventure, lekker eten en elkaar ontmoeten. Met je familie, vrienden, collega’s, sportteam of vrijgezellenfeest? Met welk gezelschap je ook komt, we hebben altijd een arrangement dat past bij je wensen. Samen organiseren we een dag om nooit te vergeten.

Een kinderfeestje vieren Bij Charlie’s? Ook dat kan geregeld worden. Want het leukste kinderfeestje vier je samen met Charlie  en zijn crew.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Interieur Bij Charlie's

Stichting Iedereen Werkt

Bij Charlie’s wordt ondersteund door Stichting Iedereen Werkt. Met elkaar staan we voor een inclusieve samenleving. Dat betekent dat we mensen met diverse achtergronden, capaciteiten en uitdagingen ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.

Stichting Iedereen werkt richt zich op het potentieel van elk individu door middel van persoonlijke ontwikkeling, ondersteunende begeleiding en het creëren van veilige werkomgevingen. De stichting geloof in de kracht van diversiteit en talent en streven ernaar om samen met bedrijven zoals Bij Charlie’s inclusieve werkplekken te creëren waarin iedereen kan floreren en groeien en waar werk wordt gezien als middel om volwaardig mee te doen in de maatschappij.

Meer over de stichting